Ny lyckad utmaning

Ibland brukar jag säga till folk ikring mig att jag har världens roligaste jobb. Att få möjlighet att hela tiden ställas mot nya utmaningar och lyckas med att fullfölja dem ger mig så mycket glädje och tillfredsställelse.

Nu senast har vi hjälpt Verbum AB att producera en adventskalender i en stor upplaga. För mig var detta nytt (STIGE däremot har gjort detta förr). Efter några inledande kontakter och idéer så skred vi till verket. Vi gjorde en del dummies som förlaget och slutkunden fick känna på och godkänna innan vi började producera.

Adventskalender Verbum
Framsida:

adventskalender Verbum baksida
Baksida

Vi diskuterade papperskvalitet, papperstjocklek, mellanrum mellan luckorna, luckornas perforering och bigning och andra produktionstekniska faktorer. Allt för att få en högklassig produkt.

Vi vill verkligen tacka alla inblandade för ert samarbete och er respekt för tidsplanen. Det var redan från början ett tight tidsschema.

Nu finns adventskalendrarna hos slutkunden, Svenska Kyrkan, för vidare distribution till församlingarna.

Tack Nina på Verbum för förtroendet!

/Jonas

Förmågan att göra nytta genererar framgång.

 

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.