Nyttig kunskap för hundägare i ny bok

Dra inte i kopplet till blogg

För ett tag sedan fick vi på Creaprint förtroendet att direkt för Memea Hundägarcoach trycka boken: Dra inte i kopplet. Nu är den levererad och finns att köpa.

Under arbetets gång har jag snott åt mig några tips och råd från boken då jag inte fått vår egen mellanpudel , Axel, att sluta dra i kopplet. Jag insåg då att det var i min ände av kopplet som felet sitter. Men nu går det lite bättre. Äntligen är våra promenader lite mer avslappnade så både hund och husse han njuta av promenaden.
Det är lätt att lära sig något nytt, det svåra ligger i att glömma det gamla.

Köp boken direkt av Memea Hundägarcoach här>>
Den får både du och din hund glädje och nytta av.

Tack Memea för gott samarbete och lycka till med bokförsäljningen.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.