Höstsäsongen är nu igång.

Jonas vid Skärhamn Panorama
Foto: William Jernberg

Så då var sommarsemestern till ända! Det går med vindens fart som det heter i visan om Sommarens förlopp av och med Tomas Ledin.
Och jag erkänner att det var en härlig sommar sett till vädret. Jag hoppas även du fick möjlighet till ett och annat dopp och nya upplevelser. Själv har jag till och med lyckats få lite sommarbrun färg på mina smalben, vilket inte hör till vanligheterna.

Som jag skrev i förra inlägget har jag haft verksamheten igång men på lite låg hastighet. Det har bl.a. inneburit att vi skrivit order på att få producera två nya spännande bokprojekt om två av Sveriges större POP/Rock-profiler. (Mer om dessa berättar jag vid ett senare tillfälle). Jag har också fått in en ny kund som vi ska trycka kartor åt. Den kunden kontaktade oss i början av Juli på inrådan av en befintlig kund. Det är tydligt att nyttan av goda ambassadörer inte nog kan poängteras.

Nu väntar en spännande höst på kontoret och med nya möten och spännande projekt på diverse håll.

Jag önskar dig en härlig avslutning på sommaren och en framgångsrik höst.

Förmågan att göra nytta, genererar framgång!

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar