Lata, sköna dagar…nästan!

Sedan en tid tillbaka har många kundsamtal och inkommande mail innehållit frågor och reflektioner kring den så hett efterlängtade sommarsemestern. En del av er passar på att resa långt, andra föredrar att stanna i Sverige och hoppas på bra sommarväder.
Gemensamt för oss alla är att få några dagar att byta miljö, ta det lite lugnare och kanske pyssla om varandra lite extra.
För egen del håller jag verksamheten öppen även om den inte körs för full gas under juli månad.
Under sommarperioden spenderar jag och familjen en hel del tid vid sommarstugan i Bergslagen. Och tack vare solcellerna vi installerade för för några år sedan fungerar såväl telefon och dator även där.

Solceller vid stugan för webb

Som du märker är solceller inte bara till för att producera böcker, kartor och kataloger på tryckeriet i Italien utan de kan också underlätta tillvaron på fritiden i Bergslagen.
På så sätt håller vi miljön i fokus 24/7, året runt.

Jag vill önska dig och dina nära en riktigt skön semester!

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar