Ny illustratör i Kreativitetens Nätverk

Vi hälsar Leif Åbjörnsson välkommen i vårt gemensamma nätverk.

Leif har många års erfarenhet och har specialiserat sig på att omvandla komplexa informationsflöden till begripliga bilder förpackade i en tilltalande grafisk förpackning.

Leif jobbar idag med en uppsjö olika uppdragsgivare, bl.a. förlag, tidningar, eventföretag, arkitekter, reklambyråer och övriga företag.

Vill du se vad Leif har gjort, besök hans webbplats:webbplats Leif Åbjörnsson

Samarbetet med Leif började förra året då han skapade formen och s.k. Key frames till en animerad introduktionsfilm till Nordkust Byggs webbplats
Creaprint skapade webbplatsen och animeringen på uppdrag av Nordkust Bygg AB.
Vi hjälpte även till med att välja webbhotell och publicera deras webbplats.

Nordkusts Byggs grafiska profil och annonser ansvarar Petter Antonisen för. Petter har ända sedan 2006 också varit medlem i Kreativitetens Nätverk. Och det är så här vi jobbar i nätverket, vi hjälper våra uppdragsgivare genom att koppla in olika spetskompetenser anpassade till uppdragets karaktär.

Som så ofta börjar det med ett samarbete i någon form där tycke uppstår och alla parter gärna vill göra mer tillsammans.

Vi är förstås jätteglada att Leif vill vara med hälsar honom hjärtligt välkommen i gänget.

Förmågan att göra nytta genererar framgång.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar