Förmodligen Sveriges mest miljövänliga bok

Boken handlar om vad som sker i skogen, den riktiga skogen, som vi kallar Gammelskogen. Den tar upp vikten av biologisk mångfald för ett hållbart samhälle.  Är verkligen Sveriges moderna skogsbruk vägen dit? Eller är vi alla förda bakom ljuset av propagandan om det perfekta skogsbruket?

Bokens innehåll tillsammans med valet av FSC-märkt papper, energiförbrukningen från solceller vid tryckning, vattenbaserade tryckfärger och koldioxidsnål tågtransport gör denna bok till en av Sveriges mest miljövänliga bok.

Förlag: Norstedts
Producent: Creabok
Tryck: Creaprint/STIGE S.p.A

Nyfiken?
Läs mer>>

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar