Grattis till nomineringen!

 

Vad glad jag blev när jag gick igenom listan på de som nominerats till Svenska Publishing Priset 2013!

En av våra kunder har nominerats i kategorin, Praktverk. De blev nominerade för sin produktion: Diversions, som vi hjälpte dem att producera.
Jag skrev om boken tidigare här på bloggen. Läs inlägget här>>

Nu håller vi tummarna och hoppas de tar hem priset.
Frågar du mig, så är det solklart!!

Grattis och lycka till i tävlingen!

/Jonas

 

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar