“Utlånade” kunder återvänder.

God fortsättning på 2012!

Ett nytt år innebär nya oupptäckta stigar att utforska. Nya kontakter att lära känna och nya uppdrag att utföra.
Det är också oerhört glädjande att notera att några av de kunder som provat andra ”billigare” leverantörer nu återvänt inför 2012.
Jag valde då att kalla dessa företag för ”utlånade” istället för den vanliga benämningen ”förlorade”. Vilket nu visade sig vara helt rätt.
Det senaste exemplet på uppdragsgivare som vill återuppta samarbetet sa till mig att:
-Det blev för dyrt att trycka billigt när vi summerade alla led!

Vi är förstås bara glada över förtroendet och att vårt synsätt på samarbete visar sig att hålla i längden.

Nytt för i år är att jag kommer flytta till nya större lokaler inom Örebro. Jag har trivts väldigt bra här på Drottninggatan men tyvärr kan inte hyresvärden tillgodose mitt behov av större lokal så jag fick leta på annat håll.
Nu sker flytten först i Mars/April på grund av 3 månaders uppsägninstid på nuvarande kontrakt.
Jag meddelar nya adressen närmare datum för flytten.

Jag ser mycket fram emot detta nya steg och denna fas då det ger utrymme att anställa en person för att hjälpa mig utveckla verksamheten ytterligare.
Rekryteringsarbetet startar i och med det nya årets start. (känner du någon lämplig kandidat så hör gärna av dig)

Jag önskar er alla ett framgångsrikt 2012!

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar