Ett geni har gått ur tiden.

Apples grundare och kreative visionär förlorade kampen mot cancern. Han blev bara 56 år gammal.
Jag minns fortfarande min MacIntosch SE! Vilken grej det var då!! Då knackade PC användarna fortfarande MS-DOS!
Jag hoppas att det kommer fram fler kreativa visionärer i framtiden, för vem skall annars alla andra apa efter??

Se hans berömda tal på Stanford University 2009.
/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar