Uttrycket, intrycket och det miljösmarta trycket.

Bokningsbolaget som vi har haft glädjen att hjälpa i några år är en av våra kunder som aktivt jobbar med att bli mer och mer klimatsmarta. Tillsammans har vi gjort förbättringar vad gäller pappersval, format, bindning, transporter, färgprover och nu senast solcellsenergin. Idéerna och resonemangen till förbättringar kommer från de själva och ibland på initiativ från oss.

Jag gillar verkligen att samarbeta med dem på detta sätt. Att de är så pass öppna och pigga på nya saker gör det ju mycket lättare.

Vill du läsa mer om Bokningsbolaget så rekomenderar jag ett besök på:
http://www.bokningsbolaget.se/konferensbloggen/

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar