Det Goda Exemplet

Idag träffade jag representanter för Paperstyle, ett företag som marknadsför och säljer anteckningsböcker, dagböcker, almanackor med mera och är agenter för Moleskine i Sverige, Norge och Finland. Vi resonerade kring en ny produkt och de gjorde det klart för mig att många av produkter de har i sitt sortiment MÅSTE vara FSC certifierade. Jag tänkte: ”Gud hör Bön!”

I mitt tidigare inlägg här på bloggen kritiserade jag de företag som av ekonomiska skäl väljer bort miljöcertifieringen och dagen efter träffar jag ett som vågar tänka och agera precis tvärtom! De kan med fog säga att FSC certifieringen har varit en starkt bidragande orsak till att det knaprat marknadsandelar och är mycket nöjda med resultatet.

Nu blev det plötsligt lite roligare att gå till jobbet!

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar