Nu blir det andra bullar av!

 

Under en av dagarna på Frankfurtmässan pratade jag på kvällen med Signore Giorgio Martano, ägare till STIGE, om den Skandinaviska marknaden rent generellt och han meddelade mig då den plan de har för att uppgradera den Skandinaviska marknaden till ett prioriterat affärsområde inom STIGE.

Detta innebär att vi kommer att tilldelas mer resurser och Giorgio själv kommer att vara mer involverad. Detta är ett resultat av ett träget arbete av Giampiero och mig som visar att Skandinavien innebär stor potential till att växa och värt att satsa på.
Detta känns helt klart som ett erkännande och en fjäder i hatten för mig.

Som ett första steg i detta vill Giorgio Martano nu stifta bekantskap med de befintliga och ”nygamla” kontakter vi har. Så nu pågår besöksbokningar för den 22:a och 23:e november för fullt.

 

Vi ses:

 /Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar