Varning för oseriösa On Line Publishing!

Jag har hamnat i en otäck dispyt med ovan sagda företag. Jag har tidigare tackat nej till all kontakt med företaget. Trots det ringer en slipad telefonförsäljare för att ånyo fånga mig på kroken. Jag tackar än en gång nej. Sedan går han över till frågor gällande min adress, organisationsnummer och telefonnummer vilka jag bekräftar. Detta blir sedan till en beställning. Så fort jag fick fakturan tillsammans med korrekturet så skickade jag den tillbaka och avsade mig denna. Trots det kräver de mig på betalning. När jag sedan tar kontakt igen så skickar de en ljudupptagning av samtalet, men de har inte med den delen där jag meddelar säljaren att jag avsagt mig abonnemanget. Märkligt att den delen inte finns med??

När jag sedan ber företaget att inte kontakta mig något mer så kan de inte garantera detta. Så de kommer ringa igen och försöka samma trick.Jag ber alla att vara väldigt tydliga och säga NEJ på alla frågor och inte vara så väluppfostrad som jag och försöka vänligt svara på säljarens frågor.

Mitt råd: Lägg på luren om det är någon som ringer från On Line Publishing!

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar