Kl. 09:00

Då kör vi igång igen. Idag inväntar jag några förbokade besök från befintliga förlagskunder. Dessutom hoppas jag få tillfälle att gå runt lite mer i de olika hallarna. Det samlade intrycket från de möten jag hade igår var att de andas en spirande optimism inför den närmsta framtiden. Dessutom pratar en del om att lågkonjunkturer har en förmåga att ”puffa” fram ny idéer och en öppenhet till utveckling.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Bok & Bibliotek i Göteborg 24-27/9. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar