Kl 07:30

Det är förståss inspirerande att finna produktioner som vi varit delaktiga i på mässan. När jag gick igenom mina iPhone bilder igår kväll så hittade jag bl.a. denna från Libers monter.  Världs Atlas som vi producerade i Turin och levererade i sommar.

Tack vare att Petter A. bemannade vår monter fick jag tid att gå runt en runda för att se och hälsa på i andra montrar. Det är mycket inspirerande att se så mycket bokproduktion i så många olika varianter.

Nu väntar vi på insläppet kl. 09:00

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Bok & Bibliotek i Göteborg 24-27/9. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar