Årets Nobelkock, Sayan Isakssons kokbok

Sayan 22013 hade vi förmånen att få vara delaktiga i att producera Sayan Isakssons Kokbok. En fantastiskt påkostad produktion med tanke på formgivning, foto, prepress, pappersval, storlek och tryckteknik.
Men det är framförallt innehållet som gör att man baxnar. Vilka kompositioner, vilka bilder och vilken inspirerande läsning.
Perfektion in i minsta detalj.
Sayan 1

Besök gärna hans restaurang i Stockholm, men boka bord i tid.

Vill du beställa kokboken, kontakta då Terroir Förlag

thorbjorn@winesandtables.com

Terroir Förlag AB
Box 22100
25023 Helsingborg

pris 300 kr inkl. 6% moms + frakt 45 kr – faktureras

 

-Hur kommer det sig att Creaprint jobbar med framgångsrika företag?
-Det har bara blivit så.

/Jonas

 

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.