Rent samarbete! #2

Vi är glada att presentera en lyckad kombination som tar ansvar för klimatet.
Svenska Turistföreningens katalog för 2011 håller just nu på att tryckas.
Vi är givetvis glada för förtroendet att hjälpa dem med detta. Men det som är det mest glädjande är att de förutom valt FSC certifierat tryck och leverans via elektrifierad tågtransport är att de tydlig vill visa sina kunder det.

På omslagets insida finns dessa två symboler med förklarande text som bevisar att de valt en klimatsmart lösning.

STF: det goda exemplet!

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar