Tankar i efterhand

Att se så mycket innovativa lösningar och träffa engagerade människor som jag gjorde på Frankfurtmässan fyller mig med energi.
Allt är svårt att få med och mycket vill jag ju hålla för mig själv. Det är saker som jag kan förmedla vid kontakt med mina kunder.

Redan nu förs diskussioner om en speciell bokproduktion som har sitt ursprung ur en mycket speciell företeelse som jag observerade på mässan.

Jag kan starkt rekommendera en resa till Buch Messe nästa år.

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar