Kl. 13:56

Nu märks det minsann att de har börjat släppa in allmänheten från kl. 12:00. Korridorena är smockfulla med folk och alla har en sökande blick och ett ansträngt ansiktsuttryck. Detta har också tyvärr inneburit att det kommer allt färre besökare från branschen.

Själv tänker jag styra kosan hemåt kl. 16:00 då min monter övergår i Populär kommunikations ägo.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Bok & Bibliotek i Göteborg 24-27/9. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar