KL 17:11

Ooops vad mycket folk det springer på en mässa. Nu har vi pratat FSC certifieringar, tågtransporter och Svanen med en hel del brukare, t.ex. som köper in skolböcker i kommunerna. Alla är rörande överens om att det vore bra om alla läromedel är miljömärkta. Vilket dock inte är fallet på alla ställen.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Bok & Bibliotek i Göteborg 24-27/9. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar